17 de gener del 2016

Bases del Premi Carme Lafay 2016

Gènere: relat
Premi: 250 euros al guanyador i 2 obres de Carme Lafay al finalista
Obert a: més grans de 18 anys
Convocant: l'escriptora Carme Lafay, de Lafay ebooks.
Idioma: català estàndard
Data límit d'entrega: 20-03-2016
Falla el: es comunicarà amb prou antelació a http://carmelafay.blogspot.com.es/

L'escriptora Carme Lafay convoca aquest premi amb la intenció de promoure la creació de textos que destaquin pel seu estil lingüístic i per un contingut original.

Bases:
1-Participants: majors de 18 anys el 20-03-2016.
2-Tema: "Coincidiu en un lloc concret amb algú inesperat". Es pot desenvolupar en qualsevol temps, espai i circumstàncies. De preferència, pocs diàlegs.
3-Premi de 250€ pel guanyador i de 2 obres de l'autora pel finalista.
4-Presentació de les obres: Cada participant podrà enviar un sol relat escrit en català, original, inèdit i no premiat. L'extensió serà de 3 a 4 folis Din A4, en lletra Times de 12 i a un espai i mig. Totes les obres aniran signades amb el títol del relat i els telèfons de l'autor (millor el fix i el mòbil).
5-Enviament d'originals: S'enviaran al correu cnlafay@gmail.com en un fitxer .pdf adjunt. S'indicarà que van dirigits al Premi Carme Lafay 2015 i en el "tema" constarà el títol del relat i el telèfon. Cal procurar que el correu d'origen no sigui identificable per tal de mantenir l'anonimat del concursant.
6-Nombre i termini: S'acceptarà un màxim de 50 obres. El termini expira a les 00.00 del 20-3-2016.
7-Selecció d'obres: un comitè de lectura i l'escriptora convocant decidiran l'obra premiada. Si no es presenta cap text amb la qualitat esperada, el premi quedarà desert.
8-Fallo del premi: es contactarà per mail o telèfon amb els 12 finalistes i, si no hi ha cap inconvenient (falsificació de dades, etc.), es farà públic en un acte el dilluns 9 de maig a les 19h a Barcelona, a Aula de Escritores, http://www.auladeescritores.com/, durant el qual es remetrà la quantitat estipulada en mà.
9-Els concursants que ho desitgin veuran els seus escrits publicats en un ebook que durà el títol de "Premi Carme Lafay 2016" i que es podrà baixar gratuïtament de diferents plataformes digitals.
10-Pel sol fet de participar els concursants accepten aquestes bases i els criteris seguits per a atorgar el premi.
11-Des d'ara fins al termini d'entrega s'aniran actualitzant el nombre de participants i les incidències de l'entrega del premi en aquest mateix bloc http://carmelafay.blogspot.com.es. Es recomana anar-lo consultant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada